Te fundit

BULQIZE. FESTOHET 50 VJETORI I KRIJIMIT TE SPORT KLUB BULQIZA

Eshte zhvilluar ne sallen e shfaqjeve te qendres kulturore Bulqize ceremonia e festimit te 50 vjetorit te krijimit te Sport Klub Bulqiza.Ne kete ceremoni moren pjese ish futbolliste dhe trajner te ekipit te 18 shkurtit,drejtues dhe futbolliste te ekipit te Bulqizes,kryetari I bashkise Bulqize Z Myfit Durici,deputeti I qarkut diber Z Perparim Spahiu,qytetare sportdashes te moshave te ndryshme etj.  Me kete rast ne hollin e salles se shfaqjeve ishte hapur edhe nje ekspozite me fotografi dhe emra te sportisteve te bulqizes e cila u vizitua nga te pranishmit duke ngjallur shume nostalgji dhe kujtime te bukura tek ta. shih videon.