Te fundit

Administrata ditën e hënë pushim

ramaaaaaaaaaKryeministri Edi Rama duket se është i entuziazmuar pas miratimit në Parlament të reformës në drejtësi dhe ka marrë një vendim për administratën.

Në një status në Twitter, ai njofton se ditën e hënë e ka pushim të gjithë administrata për shkak të miratimit të reformës historike,

“Se bashku kemi arritur te paarritshmen ne 25 vjet. Prandaj te henen administrata pushim dhe le te jete nje fundjave e gezuar per te gjithe”, shkruan Kryeministri Edi Rama.

Dje Parlamenti miratoi me 140 vota reformën në drejtësi pas një dite maratonë për të gjetur konsensusin mes palëve politike.

Screenshot_6