Te fundit

Aktivitete te shkollave te Bulqizes me rastin e 7-8 Marsit

7-8 marsi
Me rastin e festave te 7 – 8 marsit shkolla 9 vjecare Xhevdet Doda ka organizuar ne Qendren Kulturore, konkursin e fjales poetike me nxenesit e talentuar .Aktiviteti ishte i larmishe me poezi e kenge, kushtuar mesusve dhe nenave, pergatitur me mjaft kujdes e perkushtim nga nxenesit dhe mesuesit e kesaj shkolle, qe dallohet per nga organizimi I aktiviteteve ne vijimesi. Ne kete aktivitet moren pjese mesues nxenes prinder perfaqesues te drejtorise arsimore etj. Pershendeti te pranishmit duke ju uruar gezuar festat e 7 dhe 8 marsit, drejtoresha e shkolles Lindita Kaja
Konkursi u ndoq nga nje juri e cila shpalli fituesit e ketij konkusi. Kryetarja e jurise mesuesja Nafije Jella dha cmimin e fitessit te vendi te pare nxeneses Mei Musait
Anetaret e jurise vleresuan nxenesit konkurues edhe me cmime te dyta dhe te treat.
Po ne kuader te 7-8 marsit edhe nxenesit e shkolles se mesme Bulqize organizuan ne ambjentet e kesaj shkolle nje konkurs me recitime. Nxenesit e matures se kesaj shkolle interpretuan krijimtari te Lazgush Poradecit
Per vleresimin e interpretimeve te paraqitura ishte ngritur juria qe beri vleresimet nepermjet kryetares se saj mesueses Irena Biba
Ne perfundim drejtori I gjimnazit Bulqize Medin Karaj u shpreh