Te fundit

Apple sjell aplikacionin për të gjetur më lehtë makinën e parkuar

download (3)

Apple sjell aplikacionin përmes të cilit mund të gjesh më lehtë makinën e parkuar. Ky aplikacion i vjen në ndihmë të gjithë atyre që kanë një pajisje Iphone dhe që kanë probleme me vendparkimin në qytet. Prezantimi është bërë gjatë konferencës së Apple krahas risive të tjera nga kjo kompani.

MF/Bulqizatv