Te fundit

Belgjikë, qëllohen me hanxhar dy police

1470502123policeGjatë patrrullimit të mbrëmshëm dy police janë qelluar me hanxhar nga agresori.  Autorii bërtiti “Allahu ekber” përpara se të kryente sulmin, por oficerët e tjerë ndërhynë në kohë dhe e qëlluan atë.

Njëra nga policet ka plagë të rënda në fytyrë, ndërsa kolegia e saj është dëmtuar më pak.

Sa i përket agresorit, ai nuk ka humbur jetën por ndodhet i shtruar në spital. Më pas do t’i nënshtrohet hetimeve për shkakun e këtij incidenti të rëndë.

MF/tvbulqiza.al