Te fundit

Besimtarët mysliman të Bulqizës falin Fiter Bajramin (VIDEO)

123Besimtarët mysliman të Bulqizës falën në orët e para të mëngjesit Fiter Bajramin. Ndryshe nga herët e tjera që falja është kryer në Xhaminë e qytetit, këtë mëngjes besimtarët e kryen famljen nga pedonalja, ku merrnin pjesë një numër i shumtë besimtarësh. Falja e Fiter Bajramit u drejtua nga imami i Xhamisë së Bulqizës Andi Topi, i cili në fjalën e tij bërë apel për mëshirë, falje dhe dashuri në mes besimtarëve, por jo vetëm.