Te fundit

Bulqize.Bashkia vijon punen per rikonstruksionin e kopshteve dhe Çerdheve

Arsimi parauniverstar ka qene nje nder sektoret qe Bashkia Bulqize e ka patur ne prioritetet e saj per rikonstruksionin e tyre.Veç investimit ne shkollat ekzistuese,bashkia Bulqize ka synuar rikonstruksionin total te kopshteve dhe çerdheve ne te gjithe rrethin e Bulqizes.Pas rikonstruksionit te shkolles 9-Vjeçare “Shefqet Tançi”  dhe kopshtit nr 2 ne Lagjen e Re  nje tjeter  investim po behet  edhe tek  çerdhja nr 1 ne Lagjen e Re .Kryetari i Bashkise se Bulqize,Lefter Alla inspektoi punimet qe po realizohen,ku theksoi se nje nder prijoritete e Bashkise Bulqize eshte rikthimin e ambjeteve te shkollave dhe kopshteve  me inevestime te mira per femijet.Me pas kreu i Bashkise Lefter Alla pa nga afer edhe ambjentet e kopshtit te rikonstruktuar nga ana e bashkise.