Te fundit

Bulqize.Bluzat e bardha kundershtojne testimin

Grabbed Frame 2            Bluzat e bardha te Bulqizes jane kunder testimit te mjekeve
Nga urdhri i fundit i kryeministrit mbi testimin e bluzave te bardha ne te gjtihe Shqiperine, jane pak te guximshem ata te cilet reagojne per jotestimin e mjekeve. Sipas tyre duke realizuar testimin kane krijuar nje hendek te madh mes pacinteve dhe mjekeve, kane vene ne dyshim aftesine e tyre ne punen qe bejne.Nga ky kendveshtrimi mjeku Fatos Hoxha, reagon publikisht, kunder testimit te mjekut, pasi sic shprehet ai, ne jemi ne testim cdo dite.