Te fundit

BULQIZE. Dy autore te rinj promovojne krijimtarite e tyre

Libriekspozita

Ne sallen e shfaqjeve te qendres kulturore Bulqize eshte zhvilluar promovimi I librit me poezi I autores se re Rajmonda Bodurri me titullin “Tjeter Planet”.Po ne te njejten dite eshte hapur ne hollin e kesaj sale edhe ekspozita me punimet ne pikture te piktores Irma Rexhepi.  Ne kete aktivitet moren pjese qytetare,nxenes e mesues familjare te autoreve dhe te ftuar te tjere.Mori pjese dhe pershendeti ne kete promovim edhe levrusi I letrave shqipe,poeti,prozatori dhe publicisti  Luan Kurti I cili kishte shkruar edhe parathenjen e ketij libri. Ai duke marre fjalen beri nje prezantim te dy krijuseve te reja duke thene se ndehej I vleresuar qe merrte pjese ne keto promovime.Me pas e moren fjalen edhe pjesemarres te tjere te cilet bene nje diskutim ku vleresuan punen e dy krijueseve dhe I uruan atyre suksese ne punen e tyre krijuese.Ne fund moren fjalen dhe pershendeten  te pranishmit edhe dy protagonistet e ketij promovimi poetja Rajmonda Bodurri dhe Irma Rexhepi.