Te fundit

Bulqizë, falja e Bajramit në pedonalen e qytetit

KJO

Për herë të parë në Bulqizë, Bajrami do të falet në pedonalen e qytetit.

Lajmi bëhet me dije nga Myftinia e Bulqizës, e cila lajmëron besimitarët mysliman, se falja do të bëhet në datën 05. 06. 2016 ora 06:00. Nesër besimitarët mysliman mbyllin një muaj agjërim, sakrificë në emër të Allahut.

Emisioni Me zemrën e besimit në TV Bulqiza do të jenë nesër për realizimin e puntatës së fundit të këtij emisioni pranë besimitarëve mysliman të cilët falin Fiter Bajramin.

Me këtë rast, MSG Promotion dhe redaksia online e tvbulqiza.al ju uron gëzuar Bajramin!

SC/ tvbulqiza.al