Te fundit

Bulqize. Femijet urojne mesuesit me dhurata dhe lule per 7 marsin

7 marsi

7 Marsi, Dita e Mësuesit, shënohet si një ngjarje me rëndësi kulturore në gjitha trojet tona shqipetare.Ne kete dite ne te gjithe se bashku kujtojme mesuesit tone te pare qe na mesuan shkonjat shqipe,na mesuan se si ta duam dhe ta respektojme atdheun.Na mesuan poezite e bukura te autorve tone te mrekullushem qe cdo fjale e varg i saj te mbetet e te ngulitet thelle ne mendjet tona.Me aq dashuri e respekt jane sjellur me ne per té na mesuar e kritikuar me ate metoden dashamise kur ne benim gabime.Mesimet e mesuesve tone u bene udherrefyes per rrugen tone ne te ardhmen.Ato mesime na ndjekin edhe sot qe kemi dale ne jeten tone te pavarur.Le t’ua dedikojmë suksesin tonë në jetë mesuesve tanë.Me kete rast femijet e te gjitha shkollave ne rrethin tone me buqeta lulesh ne duar ju drejtuan shkollave ne kete dite te vecante,duke uruar mesuesit e tyre gezuar festen mesues te dashur.Ne me kameran tone ishim ne shkollen Xhevdet Doda dhe pame nga afer gezimin e mesuesve dhe nxenesve per kete feste.