Te fundit

Bulqize/ Keshilli bashkiak mbledhje jasht radhe.

Keshilli
Me kerkese te keshilltareve, Keshilli bashkiak Bulqize, ka zhvilluar nje mbledhje jasht radhe, per nje degjese me kryetarin e bashkise, ne lidhje me disa probleme te evidentuara gjate kontrollit te KLSH-se, ne kete bashki. Mbledhjen e hapi kryebashkiaku Gazmend Kenga Keshilltaret ne diskutimet e tyre, kontestuan raportin e kontrollit financiar te KLSH-se ne bashkine e Bulqizes, qe sipas tyre kishte vendosur gjoba edhe per keshilltaret e ish keshilltaret e komunave dhe bashkise, te cilet kishin munguar ne pjesmarrjen e tyre ne mbledhje. Nderkohe keshilltaret shprehen rezerva ne lidhje me ate qe sipas tyre administrata e bashkise eshte mjaft e “fryre” dhe jo efiçente ne punen e saj, por nuk eshte I ketij mendimi kryebashkiaku
Kshilltaret bene verejtje e paten kontestime ne lidhje me mirfunksionimin e komisioneve te perhershme ne keshill, si dhe bene kerkesa konkrete te qytetareve, per problematika qe ata I shqetesojne, per te marre pergjigje ne mbledhjen e ardhshme te keshillit.
Ne fund ne lidhje me zhvillimin e kesaj mbledhje morem nje interviste te shkurter me kryekeshilltarin Gazmend Kenga