Te fundit

Bulqize/    Koncert festiv me rastin e festave te fundvitit.

Koncerti

Ne kuader te festive te fundvitit, Krishtlindjet dhe Vitit te Ri, Qendra e Kulturore  e bashkise Bulqize, dhe Qendra Kulturore e femijeve  dhane nje concert festiv ne sallen e shfaqjeve  te Pallatit te Kultures.  Moren pjese banore, nxenes te shkollave, mesues  prinder, etj. Mori pjese dhe pershendeti te pranishmit edhe kryetari i bashkise Bulqize Zoti Melaim Damzi. Koncerti  ishte pergatitur me libret te Vjola Mira drejtore e qendres Kulturore dhe me drejtues  muzike Leonard Lala drejtor i qendres kulturore te femije Bulqize,dhe Kujtim Shehu  drejtues kori,me skenografi te  Ilir Perkola dhe Elida  Dervishi dhe mbeshtetje financiare nga Bashkia Bulqize. Permbajtja e tij koncerti dominohej nga kenget,  vallet, grimcat  letraro-artistike, etj, te interpretuara me mjaft nivel artistic, interpretim i cili mbajti  te mberthyer per rreth dy ore pjesmarresit, qe me duartrokitjet e tyre ngjallen mjaft emocione per interpretuesit, te cilet edhe ata me interpretimet e tyre ngjallen kenaqesi e emocione per pjesmarresit e ketij koncerti.   Çdo gje, kenget, valet, grimcat letraro-artistike, skenografia, rekuizitat, garderoba etj, ishin vene tejet funksionalisht, ne permbajtjen e festave te fundvitit, asaj te krishtlindjes dhe Vitit te Ri.