Te fundit

Bulqize/ Koncert festiv nga femijet me rastin e 1 Qershorit.

Ne kuader te festes se 1 Qershorit, Qendra Kulturore e Femijeve Bulqize, ne bashkepunim me Qendren Kulturore te Bashkise Bulqize, dhane nje koncert artistic perpara Pallatit te Kultures. MOren pjese femije te kopshteve dhe shkollave te qytetit, por jo vetem, pasi ne kete koncert performuan edhe femije nga Fushe-Bulqiza dhe Krasta e Martaneshit. Fjalen e hapjes e mbajti drejtoresha e Pallatit te Kultures, Viola Gjikola
Ne kete koncert u perfshi edhe nje grup instrumentistash te nxenesve te LIceut Artistik Tirane , qe luajten pjese orkestrale, ku ra ne sy dhe la mbresa per pjesmarresit orkestracioni I violinisteve.
– Programi ishte pergatitur me mjaft kujdes e nivel artistic, ku veç kengeve e valleve pati edhe monologje, grimca humoristike, etj, duke mbajtur te “mberthyer” per rreth 2 ore te pranishmit. Nderkohe po ne kete kuader Qendra KUlturore e Femijeve kishte hapur nje ekspozite grafike me piktura nga rrethi I piktoreve te vegjel te kesaj qendre. Ve çuam me kete rast per te dhene mbresa dhe impresione ne mikrofonin e TVBulqizes, drejtoreshen e Arsimit Bedrie Manjani, drejtorin e Qendres KUlturore, Leonard Lala, drejtuesin e rrethit te piktures te Qendres Kulturore, Ilir Perkola, si dhe pjesmarres ne kete event