Te fundit

Bulqize.Koncert festiv per 28-29 Nentorin

Koncerti

Ne kuadrin e festave te 28 dhe 29 nentorit Bashkia Bulqize ne bashkepunim me qendren kulturore te femijeve ka dhene ne pallatin e kultures nje koncert  festiv Ne kete concert  moren pjese qytetar ,mesues nxenes shkollash dhe punonjes te institucioneve shteterore.Mori pjese edhe kryetari I veteran te LANÇ Xhevat Jella. Ne hapje te ketij takimi pershendeten te pranishmit ne emer te bashkise dhe ryetarit te saj Melaim Damzi Sekretari I pergjithshem I bashkise Leonard Daçi  dhe kryetari I veteraneve Xhevat Jella.     Me pas me kete rast te pranishmit ndoqen  koncertin festiv te pergatitur enkas per keto festa,nga qendra kulturore e femijeve me udheheqes  artistic drejtorin e kesaj qendre  Leonard Lala, me drejtues  te korit te femijeve  Kujtim Shehu  me,skenografi nga Ilir Perkola  Femijet artiste ne kete concert interpretuan me mjaft nivel pjeset e tyre nga ku rrembyen edhe duartrokitjet e spektatoreve te pranishem