Te fundit

Bulqize/ Mblidhet kryesia e re e PD dega Bulqize dhe zgjidhen strukturat e reja te saj.

PD
Ne nje nga sallat e qendres kulturore Partia Demokratike dega Bulqize mblodhi kryesine e saj te re te dale nga zgjedhjet e 30 shtatorit ku u votua per kryetarin e kesaj force politike dhe strukturave drejtuese te jaj.
Ne kete mbledhje moren pjese 100 per qind e anetareve te rinj te kryesise.Moren pjese edhe deputetet e qarkut diber te kesaj partie Dhurata Cupid he Roland Keta te cilet uruan anetaret e rinj te kesaj kryesie dhe u kujtuan atyre detyrat qe I presin ne drejtimin e partise.Mbledhja me pas nen drejtimin e kryetarit te ri te kesaj partie Z Defrim Fiku kaloi ne shqyrtimin e pikave te rendit te dites pa pranine tone te medias ku me pare e kerkoj fjalen per te bere nje pershendetje konkurenti per kryetar I kesaj partie qe garoi ne zgjedhjet e 30 shtatorit Edmond Isaku
Me pas mesojme se jane zgjedhur ne kete mbledhje edhe 2 nenkryetar te kesaj partie per degen Bulqize dhe disa organizma drejtues te saj.
Per te mesuar me shume mbi kete mbledhje I morem nje prononcim kryetarit te deges se PD Bulqize Defrim Fiku