Te fundit

Bulqize.Mbyllen pikat e lojrave te fatit

Bestet

Mbyllja e pikave te basteve eshte pritur me shume pozitivitet nga  ana e banoreve te Bulqizes.Edhe pse vend i varfer,pikat e basteve ne Bulqize kohet e fundit u shtuan ndjeshem sidomos ne dy lagjet e qytetit te Bulqizes.Ata qe frekuentonin lojrat e fatit ishin kryesisht moshat  reja,por edhe moshat e tjera.Duke shpresuar qe te fitonin me shume para Lojrat e fatit  shpesh ne kete vend te varfer kane shkaktuar  drama dhe trauma familjare,kryesisht tek familjet qe i  kane te afermit te punesuar ne miniere. Shume nga banoret shprehen se mbyllja e laojrave te fatit eshte nje gje pozitive,pasi shpesh here lajrat e fatit kane qene problem per banoret.