Te fundit

Bulqize: pallati rrezik per familjaret

Nje pallat ne lagjen e Re te qytetit te Bulqize ka krijuar çarje  te forta ku po rrezikon jeten e familjeve qe jetojne ne te.Sipas banoreve shkak i çarjes se pallatit erdhi edhe si rezultat i termetit te fundit qe perfshiu gjithe Shqiperine por nuk ka munguar edhe rreshkitja e tokes.Banoret shprehen se ndjehemi mjaft te rrezikuar dhe se plasaritjet e para kane filluar qe para nje viti po flejme me frike, kerkojme te marren  masat nga ana e instacave perkatese para se te ndodhe ndonje tragjedi nga shembja e pallatit Ne lidhje me kete situate te cilen e situaten kryetari I Bashkise Lefter Alla,pasi u njoh me situaten garantoi familjaret qe do mundesoje  gjetjen e shtepive me qera ku do te paguhen nga ana e bashkise.