Te fundit

Bulqize, perurohet investimi I kryer per rikonstruksionin e plote te “Viles Grand”, ne qender te qytetit.

Grandi
Pas resortit te Restorant Bulqiza, nje tjeter resort me vlera bashkohore, I shtohet qytetit te Bulqizes, siç eshte ai I Viles Grand ne qender te qytetit, nje investim ky I realizuar nga biznesmeni I njohur, Myfit Duriçi. Vila Grand, e ndertuar me arkitekture moderne e plot shije, ka ne perberje te saj ambiente bar-kafeje brenda dhe jasht saj, si dhe hoteleri, ku klientet do ndjehen mjaft mire per te kaluar momente pushimi dhe relaksimi.Me kete rast biznesmeni Duriçi organizoi nje pritje kok-tejl ku u shpreh se banoret e qytetit te tij te Bulqizes I meritojne keto ambiente, ndaj ne gjithmone duhet te mendojme per te realizuar investime te tilla ne sherbim te Bulqizes dhe bulqizakeve