Te fundit

Bulqize/ Rehabilitimi I kanalit te fushes se Vajkalit.

Kanali
Bulqiza duket se do shpetoje nga permbytjet e ujrave gjate motit me reshje te dendura shiu. Kjo pasi gjate ketyre diteve, ka nisur puna per rehabilitimin e kanalit te fushes se Vajkalit me gjatesi rreth 5 kilometra. Ne kete kanal prej vitesh nuk eshte investuar per pastrimin e tij, gje e cila bente te mos kullonin ujrat e vershimeve gjate motit me reshje te dendura shiu nga te dyja shpatet e maleve te Bulqizes, duke e permbytur ate. Rehabilitimi I ketij kanali, realizohet ne saje te nje fondi te dhene nga Bashkia Bulqize dhe Ministria e Bujqesise