Te fundit

Bulqize.Reshje,fshatra te bllokuara,problem dhe rruget e qytetit 

Qytet

Reshjet e dendura te debores te cilat vijuan me intesitet te larte prej 3 ditesh kane sjelle probleme ne te gjithe rrethin e Bulqizes.Keshtu qe prej 4 ditesh shume fshatra te njesive administrative Trebisht,Ostren,Zerqan ,Martanesh,Fushe Bulqize dhe Shupenze  ende vijojne te jene te izoluar,pasi trashesia e debores ka arritur mbi 1 meter ku rruget ketyre fshatrave ende nuk jane te hapura.Situata e renduar tashme eshte problematike edhe ne qytetin e Bulqizes,ku rruget brenda qytetit kalohen me veshteresi,pasi ka patur nje nenglizhence ne pastrimin e tyre. Drejtuesit e automjeteve  dhe banor shprehen se pervec rrugeve nacionale nje tjeter problem jane edhe rruget brenda qytetit. Drejtuesi i automjetit Gentjan Gjoka aktualish dhe banor i Njesise Administrative Fushe Bulqize  i cili sjell minatoret cdo mengjes ne thote se situata me e veshtire eshte ne rruget ruale pasi deri tani nuk eshte marre asnje mase per hapjen e rruges.