Te fundit

Bulqize.Shperndahen pako me dhurata per femijet jetime dhe femijet e familjeve ne nevoje

Ne sallen e zhfaqjeve te qendres kulturore,bashkia Bulqize nen kujdesin e kryetarit te saj Lefter alla ,kane shperndare dhurata me rastin e festes se vitit te ri, per femijete jetim dhe femijet e familjeve ne nevoje.Duke marre pjese ne kete organizim,kryebashkiaku uroi te gjithe femijet e bulqizes per vitin e ri dhe ne vecanti femijet jetime duke thene ne fjalen e tij se femijet jetim nuk do jene vetem,por do te kene mbeshtetjen maksimale te bashkise.   Sipas shefes se ndihmes ekonomoke prane Bashkise Bulqize Zhuljeta Deda, per pergatitjen e dhuratave per femijet jetime kane dhene kontribut edhe firmat private.Ajo gjithashtu ne fjalen e saj  dha nje mesazh per te gjithe beizneset qe te kontribojne sa me shume per femiejet ne nevoje. Femijet te kenaqur nga marrja e dhuratave falenderuan bashkine dhe biznesmenet qe kane kontribuar per ti kenaqur sadopak keto femije jetime e ne nevoje.