Te fundit

Bulqizë/ Zyra Arsimore, çertifikata mirnjohje në nder të mësuesve që kontribuan ndër vite në mësimin dhe edukimin e fëmijëve.

Zyra arsimore

Zyra Arsimore Bulqizë, ka organizuar një aktivitet domethënës në nderim të mësuesve, të dalë në pension, të cilët ndër vite kanë punuar plot përkushtim e passion në mësimin dhe edukimin e nxënësve të shkollave në bëshkinë e Bulqizës. Aktiviteti u zhvillua në mjediset e Shkollës 9-Vjeçare “Xhevdet Doda”, ku morën pjesë mësues, nxënës dhe drejtues të shkollave. Fjalën e hapjes e mbajti drejtoresha e Zyrës Arsimore, Bedrie Manjani, e cila beri nje rezyme te punes se tyre, per te gjithe ata mesues të cilët per vitin mesimor 2016-2017 dolen ne pension. Ka qene nje rrugetim i gjate e plot sakrifica, I këtyre mësuesve, ne mësimin dhe edukimin e shume brezave te nxenesve ne rrethin e Bulqizes. Ata ndjene peshen e viteve, por dhe kënaqësinë dhe pervojen e gjate e te pasur me nxenesit, në mësimin dhe edukimin e tyre, tha ndër të tjera në fjalën e saj drejtoresha Manjani.
-Me pas ky aktivitet vijoji me shperndarjen e certifikatave per mesuesit e dalë në pension.
Mesuesit pjesmarres te cilet u nderuan me certifikate mirnjohje dhane ipresionet e tyre ne kete takim.
Ndërkohë u nderuan me certifikata nderi edhe disa drejtues te shkollave ne rrethn e Bulqizes.