Te fundit

Bulqize, Zyra e Punes, ne bashkepunim me Restorant Bulqiza, hapin kurs kualifikimi per kuzhiniere.

kursi

Zyra e Punes, ne vijim te punes se saj per hapjen e kurseve te kualifikimit profesional, per te rinjte, keto dite ne bashkepunim me Restorant Bulqiza, ka hapur kursin e kualifikimit per kuzhinere. Kursantet kryesisht te reja, i kane te gjitha kushtet, qe ofron Restorant Bulqiza, per te pervetesuar teknikat bashkekohore dhe tradicionale te kulinarise, thote kryekuzhinieri i ketij restoranti Fatjon Lukani, Nderkohe mjaft e kenaqur me kushtet qe ofron Restorant Bulqiza, eshte edhe menaxherja e trajnuesve te kurseve profesionale prane Zyres se Punes, Erjola Kona.Ne me kameran tone te TVbulqiza, ndoqem pergatitjen e dy recetave te dites.