Te fundit

Bulqize:Mungon kendi i lojrave

Kendi i lojrave

Prej vitesh ne Bulqize mungojne kendet e lojrave per femije ne te dyja lagjet e qytetit te Bulqises. Mungesa e kendit te lojrave per femije nuk eshte vetem ne qytet por edhe ne te gjitha njesite administrative te Bashkise Bulqize I vetmi kend lojrash qe bashkia ndertoi per Bulqizen eshte kjo hapsire ne Lagjen e Re,ku jo vetem qe nuk ploteson as kushtin me minimal per femijet,por  ne ambjentet e kendit te lojrave,ka me shume qen dhe bageti.   Banoret shprehen se kendi i lojrave jo vetem qe nuk ploteson asnje kusht,por eshte edhe i rrezikshem per femijet  per shkak te makinave . me pasurine e kromit qe Bulqiza jep duhet te behet nje ked modern per femijet shprehen banoret ata thone se i vetmi argetim per ta jane livadhet. Situate me e renduar eshte edhe per femijet e lagjes se vjeter ku femijet ne mungese te kendit te lojrave jane detyruar te luajne ne rruge duke rrezikuar jeten nga makinat.