Te fundit

Bulqize,zhvillohet mbledhja e kryesise se deges se PD ne Bulqize

PD Bulqize
Gjate dites se sotme ne ambjentet e selise se PD ne rrethin e Bulqizes eshte zhvilluar mbledhja e rradhes e kryesise se Partise Demokratike,ne zbatim te udhezimeve te kryetarit te PDSH per pergatitjen per zgjedhjet e qershorit
Ne kete takim i pranishem ishte edhe deputeti i Partise Demokratike z.Roland Keta.
Qellimi i kesaj mbledhje kishte caktimin e takimive me antaresine per marrjen e mendimeve dhe propozimeve per kandiditatet per deputet ne ngjedhjet e ardheshme.
Fjalen e hapjes e mbajti kryetari i deges se PD z.Defrimn Fiku i cili ne fjalen e tij tha se nje nder pikat me te rendesishme eshte percakitmi i datave te mbledhejeve per grup seksionet e PD
Me pas fjalen e mori deputeti i PD per rrethin e Bulqize z.Roland Keta i cili ne fjalen e tij u shpres se ne baze te udhezimit te PDSH do te jene qytetaret te cilet do te japin propozimet e tyre per kandidimet per zgjedhjet parlementare.
Ne vazhdim fjalen e mori edhe nenkryeatri i deges se PD z.Edmond Isaku ku ne fjalen e tij tha se jemi ketu per te analizuar kete takim sipas agjendes se propozuar,ku dhe dha vlersimet per udhezimet e PDSH per pjesmarrjen e antaresise per marrjen e propozimeve,