Te fundit

Galeri

Rrugëtim në 20 vjetorin e Bulqiza TV.

3 Maji 2018, do mbetet nje dite shume e rendesishme per Bulqiza TV, pasi shenon 20 vjetorin e ketij televizioni. Në këtë rrugëtim prej plot dy dekadash, pa asnjë ndërprerje, ky televizion jo vetëm që përballoi sfidat e tranzicionit demokratik te vendit, por u kthye ne nje dritare mjaft e rëndësishme për informimin e publikut, por jo vetëm, pasi ndikoi ... Read More »

Rrugëtim në 20 vjetorin e Bulqiza TV.

3 Maji 2018, do mbetet nje dite shume e rendesishme per Bulqiza TV, pasi shenon 20 vjetorin e ketij televizioni. Në këtë rrugëtim prej plot dy dekadash, pa asnjë ndërprerje, ky televizion jo vetëm që përballoi sfidat e tranzicionit demokratik te vendit, por u kthye ne nje dritare mjaft e rëndësishme për informimin e publikut, por jo vetëm, pasi ndikoi ... Read More »

Aksidentohet Ermal Mamaqi, reagon policia e Kosovës

Ermal Mamaqi të mërkurën është aksidentuar me makinë së bashku me dy miq të tij, në Ferizaj të Kosovës. Njëri prej të aksidentuarve ka shkruar një postim në rrjetin social Facebook, ku sipas tij aksidenti kishte ndodhur si pasojë e një rrethrrotullimi të pa ndriçuar dhe pa sinjalizuar në aksin Ferizaj – Shkup. Sipas Klan Kosovës që kontaktoi me zëdhënësin ... Read More »