Te fundit

Çereneci i Poshtem, fshati pa uje e drita.

Cerenec

Çereneci i Poshtem, ne Njesine Administrative Gjorice,  te bashkise Bulqize, fshati ku banoret ankojne per uje e drita.   Sipas banoreve te ketij fshati, thuhet se ata po vuajne per uje te pijshem e vaditje si dhe per rrymen elektrike e cila vjen me tension te ulet.   Banoret ankojne se asnje nga paisjet elektro-shtepiake nuk vihen ne pune per shkak te tensionit te ulet .Sic shihet edhe nga pamjet nje situate e tille vjen si pasoje e amortizimit te rrjetit elektrik, ku nuk eshte bere nderhyrje prej kohesh per riparimin e rrjetit, qofte edhe per zevendesimin e izilatoreve te thyer ne shtyllat e tensionit.Nderkohe nje tjeter problem per banoret vijon te mbetet  edhe furnizimi me uje vadites dhe te pijshem, te cilin ata po e vuajne prej vitesh, ku jane te detyruar te perdorin ujin e puseve si per vaditje ashtu edhe per uje te pijshem.