Te fundit

Deputeti i Qarkut te Dibres , Roland Keta, flet per pensionet e minatoreve dhe spitalin

Roland Keta
Deputeti I Qarkut te Dibres, Roland Keta, ngre shqetesimin e minatoreve te Bulqizes, per mos dhenien e pensioneve per 400 prej tyre. Ai shprehet se Qarku i Dibres, eshte braktisur nga kjo qeveri. Duke filluar nga 400 minatoret te cilet sebashku me familjaret e tyre qe behen rreth 1500 fryme, ka 4 muaj qe nuk e marrin pensionin qe I mban me buke  Ndersa per sa i perket spitalit te Bulqizes, Keta shprehet i revoltuar, pasi sipas tij, qe ne kohen qe ai ishte kryetar Bashkie,e ka ngritur kete shqetesim, per mungesen e mjekeve specialiste ne spitalin e Bulqizes, por nuk ka marr asnje zgjidhje. Dhe sipas tij ende vijon kjo gjendje e rendomte, ku banoret e Bulqizes per tu sheruar drejtohen ose drejt Dibres, ose drejt spitalit te Burrelit.