Te fundit

Dibër, arrestohet pasi përdhunoi vajzën e tij të mitur

147159978014707260221470645611prangaPas denoncimit të vajzës arrestohet shtetasi 46 vjecari në një fshat të Dibrës.

Nga dëshmia e vajzës, e cila është gjetur në shtëpinë e xhaxhait të saj në gjendje të rëndë psikologjike, ditën e djeshme, rreth orës 11:00, poshtë fshatit, në një vend të pyllëzuar.

Shtetasi Guri Përgjegji ka kryer marrëdhënie seksuale me dhunë me të dhe është larguar menjëherë në drejtim të pyllit.
Ky person është arrestuar në orët e para të mëngjesit të sotëm, në një shtëpi të pabanuar të fshatit.

MF/tvbulqiza.al