Te fundit

Drejt perfundimit kursi i pare i kuzhines organizuar nga zyra e punes ne restorant Bulqiza

Kursi i kuzhines

Zyra e Punes, ne vijim te punes se saj per hapjen e kurseve te kualifikimit profesional, per te rinjte, ne bashkepunim me Restorant Bulqiza, ka hapur kursin e kualifikimit per kuzhinere. Kursantet kryesisht te reja, i kane te gjitha kushtet, qe ofron Restorant Bulqiza, per te pervetesuar teknikat bashkekohore dhe tradicionale te kulinarise, Nga ky kurs jane ne perfundim te tij mbi 10 gra dhe vajza nga qyteti I Bulqizes te cilat e kane ndjekur rregullisht  ate.Drejtuesja e kursit shprehet e kenaqur me ecurine e ketij kursi,me kushtet e ofruara per mbarevajtjen e tij dhe thote se keto grad he vajza jane trajnuar dhe pergatitur per te perballuar tregun e punes ne kete drejtim. Edhe vete kursantet jane tejet te kenaqura nga ato qe ato kane mesuar dhe per ambjentin tejet komod per zhvillimin e ketij kursi. Per te inspektuar zhvillimin e mesimit ne keto ambjente nga kursantet e kuzhines ishte edhe drejtori I Zyres se Punesimit Bulqize Asllan Daxha I cili falenderoi  hotel restorant Bulqizen per kushtet e krijuara dhe premtoi se kurse te tilla per aftesimin professional te te rinjve ne Bulqize do te vijojne.Ne fund ne me kameran tone fiksuam edhe gatimet qe kishin pergatitur kursantet ne kete dite duke I provuar dhe shijuar ato.