Te fundit

Edi Rama: Projektin për rilindjen e Dibrës e kemi nga Shukriu

edi-rama-shukriu

Në autokonferencën ku kryeministri Rama po bën një monolog pa ju përgjigjur pyetjeve që shkojnë në Facebook e tij, ka surprizuar ata që kishin durimin ta ndiqnin.

“Projektin për rilindjen urbane të Dibrës e nisëm tani jo për fushate, por se kreu i bashkisë Dibër deri në 2015 nuk na solli asnjë projekt.

Projekt bëri pasardhësi i tij dhe ne po e realizojmë”, tha pak a shumë Edi Rama.

Pasardhësi ishte Shukri Xhelili.

/tvbulqiza.al