Te fundit

Familja Duka ne Ostren prej nje jave ne qiell te hapaur

Ostrten shtepia
Prej nje jave nje familje prej 6 anetaresh ne fshatin Ostren te Bulqizes, qender e njesise administrative me te njejtin emer, po jeton ne kushte mjaft te veshtira,pasi banesa e tyre dy kateshe u shkrumbua nga flaket, bashke me orendite. Behet fjale per familjen e Fehmi Dukes nga fshati Ostren, qe ka mbetur ne qiell te hapur ne te ftohtin e dimrit. Kryefamiljari Fehmi Duka tregon ngjarjen e rende te asaj nate, kur u dogj shtepia.Ishte ora 3 e mengjesit ku degjoj nusen e djalit duke therritur,menjehere u ngrita thote ai dhe u ngjita ne katin e dyte kur pashe tym dhe flake.ka qene thirrja e nuses se djalit thote ai qe na ka shpetuar te gjitheve ,mes tymit dhe flakeve kemi mundur te shpetojme te gjithe.Nder te tjera kryefamiljari Duka shprehet se Ishte pasuria shumevjeçare ,gje e cila u shkrumbuan per 10 minuta.Tashme ai kerkon ndihme institucioneve per ta ndihmuar jetesa ime eshte mjaft e veshtire pa asnje te ardhur,dhe se aktualisht jetoj me qera….Djali i tij 20 vjec Perparim Duka i pa pune ben apel per ndihme,pasi jemi ne qiell te hapur.Apeli per ndihme vjen edhe nga te afermit e familjes Duka,