Te fundit

Familja Perkola, ne Bulqize , 4 pjestare jetojne me 32 mije leke ndihme ekonomike ne muaj

Familja Perkola
Ne Bulqize, familja Perkola e perbere nga 4 anetare, jeton me 32 mije lek te vjetra ndihme ekonomike. Madje kjo familje banesen nuk e kane as te veten, si dhe zonja e shtepise vuan nga je sere semundjesh. Sic shprehet ajo vete, nuk ka asnje mundesi ekonomike per tu kuruar me ilace, e as per te siguruar ushqime per femijet , por vellai i saj, i siguron thesin e miellit. I biri i saj, nuk kishte mundesi per te vijuar shkollen, keshtu qe e nderpreu 2 vite, nuk kishte para te blinte libra dhe rroba per te shkuar ne shkolle Ajo shton, se pasi 2 femijet e saj vijne nga shkolla, i drejtohen stogjeve te kromit per te nxjerre ndonje te ardhur. Ata i ngjiten stogjeve te kromit vetem per 700 leke te vjetra, edhe ne fundjave, kur kane ditet e tyre te pushimit.