Te fundit

FESTOHEN 7 DHE 8 MARSI NGA SHKOLLA “XHEVDET DODA” BULQIZE

Me rastin e festive te 7 dhe 8 marsit shkolla 9-vjecare Xhevdet Doda Bulqize ka organizuar nje sere aktivitetesh kulturore. Nje I tille ishte edhe aktiviteti festiv organizuar ne nje nga lokalet e qytetit,ku moren pjese mesues,nxenes,prinder,perfaqesues te zyres arsimore dhe te pushtetit local.Aktiviteti u zhvillua si rezultat I nje projekti nderlendor te pergatitur nga mesueset Violeta Kurti dhe Izabela Kosaqi.Ne aktivitet u paraqiten edhe gatime tradicionale te zones dhe u kercyen valle popullore te interpretuara nga grupi I valleve te kesaj shkolle.Ne perfundim te aktivitetit drejtoresha e shkolles Lindita Kaja ne emer te kesaj drejtorie shperndau certifikata per interpretimet me te bukura dhe per gatimet me te mira         Shiko videon