Te fundit

FOTOLAJM/ Bulqizë, makinat përshkojnë në mes të ditës pedonalen

04

Punimet në pedonalen e qytetit të Bulqizës vijojnë dhe në një pjesë të saj kanë përfunduar.

Megjithëse është e ndaluar futja e automjeteve në pedonale dhe si pasojë drejtuesi i mjetit ndëshkohet edhe me heqjen e lejedrejtimit, kjo nuk i ka penguar disa mjete që të përshkojnë pedonalen gjatë paradites së sotme.

Mungesa e pengesave në hyrje të pedonales dhe e vigjilencës nga policia e shtetit, ka sjellë që në shumë raste makinat të kalojnë përmes pedonales.

/tvbulqiza.al