Te fundit

Fushe.Bulqize, festohet 85 vjetori i Shkolles.

Shkolla fush
Festohet 85 vjetori i hapjes se shkolles ne njesine administarative Fushe-Bulqize. Ceremonia festive u organizua nga drejtoria e shkolles se mesme te bashkuar Asllan Keta.
Moren pjese nxenes, mesues, si dhe ish nxenes e mesues nder vite ne kete shkolle. Ndodhej edhe kryetari i bashkise, Melaim Damzi, si dhe vellezerit kampione ne sportistin e Kig-Boxit, Ismail e Ghetan Keta, ish nxenes te kesaj shkolle.
Fjalen e rastit e mbajti drejtori i shkolles, Agim Balla, i cili beri nje historik te shkurter te kesaj shkolle.
Pershendeten kryebashkiaku Melaim Damzi.
Pershendeten edhe mesues veterane qe kane sherbyer nder vite ne kete shkolle, ku sahpalosen mbresa e kujtime nga puna e tyre ne kete shkolle.
Nje pershendetje te veçante bene me kete rast vellezerit Keta, si ish nxenes te kesaj shkolle.
Me kete rast u dha nje program artistik pergatitur nga nxenesit e kesaj shkolle.