Te fundit

Gjetja e kufomës në Tiranë, kërkohet ndihmë për identifikimin

tirane_identifikimi_3

Policia e Tiranës kërkon ndihmë për identifikimin e një kufome të skeletizuar, të gjendur me datë 12 shtator, në Kodër Selit, i cili është i seksitmashkull, mosha rreth 20 vjeç dhe me gjatësi mbi 160 cm.

Së bashku me skeletin janë gjendur:

– Një palë atlete “ADIDAS”

– Një palë tuta, ngjyrë blu.

– Një palë të brendshme me ngjyrë gri, me mbishkrimin “MEN sport”.

Policia njofton se për çdo informacion që qytetarët mund të kenë në ndihmë, për të bërë të mundur identifikimin e këtij skeleti, të kontaktojnë në numrin e telefonit pa pagesë 112 ose në numrat e telefonit 0694110202 dhe 0694108352.

G.E./ tvbulqiza.al