Te fundit

Gjorica me semundjeshemeri me te madhe ne Qark

Sipas mjekut te qendres Shendetesore te Komunes Gjorice, Leonard Murra,semundeshmeria me e larte eshte ne komunen Gjorice dhe Shupenz, shkaku i kesaj situate eshte perzierja e ujrave te zeza me ujrat e bardha. Pasi pusetat e ujrave te zeza jane prane puset qe perdoret per tu pire. Banoret e kesaj zone kane probleme me shendetin, me e theksuar eshte semudja e gjendrave teroide, diare dhe inflamacione te ndryshme ne organizem.
Sipas mjekut specialist vizitat gjate dites jane te shumta vizitat ne kete qender. Si dhe shkak i gjendrave teroide eshte pasi kjo komune ndodhet mes dy lumenjve te cilet krijojne lagjeshitire duke shkaktuar mjaft semundje te tjera.