Te fundit

Gjyq për hakerin e…picave

1471288067pizzaaaNis këtë javë gjyqi në SHBA, ndaj shtetasit rus i akuzuar për 170 milion dëm ndaj picerive në vend.

Roman Seleznev, djali i një deputeti në Parlamentin rus, akuzohet se qëndron pas një skeme, përmes të cilës piceritë dhe restorantet që kanë rënë viktimë e tij përmes telefonatave të rreme.

Sipas hetuesve amerikanë, përmes kësaj skeme, Seleznev synonte të siguronte të dhëna nga karta krediti dhe e ka ushtruar aktivitetin e tij të paligjshëm nga 2008 deri në 2014, vit edhe kur është arrestuar.

MF/tvbulqiza.al