Te fundit

Goditet “Cosa Nostra”

1470370570arrestimet-shba46 persona janw arrestuar nga FBI si anëtarë të grupeve mafioze. Nga sa raportojnë mediat amerikane të arrestuarit janë pjesë e familjeve mafioze Genovese, Gambino, Luchese dhe Bonanno, pjesë e “Cosa Nostra”.

Ndërkohë mediat amerikane shkruajnë se mes të arrestuarve është dhe ish-kreu i mafias në Filadefia, Josef Merlino, i cili së bashku me Eugene O’Nofri dhe Pasquale Parello dyshohet se janë supervizorët e këtij grupi.

Sipas FBI-së, ky operacion është ekzekutuar pas disa vitesh hetime e ka përfshirë të gjithë territorin e brigjeve lindore të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

MF/tvbulqiza.al