Te fundit

Google ruan gjithçka që ju keni kërkuar

1473777308google-search-history-709467Pavarësisht fshirjes përmes komandës së historisë duket se jo cdo gjë zhduket nga kërkuesi gjigand.

Google i ka parë të gjitha dhe i ka ruajtur ato të gjitha, nga pyetjet më të cuditshme e deri tek ato më sekrete.

Motori i kërkimit ruan një kopje të gjithçkaje që ju keni kërkuar, edhe ato që ju mendoni se i keni fshirë. Nëse ju jeni gati që të përballeni me të vërtetën hapni history.google.com/history nga browseri që ju përdorni.
/tvbulqiza.al