Te fundit

Koncert festiv i QKF per festat

Po per nder te festive te 28 dhe 29 nentorit ne sallen e shfaqjeve te qendres kulturore,qendra kulturore e femijeve,qendra kulturore Bulqize me mbeshtetje nga bashkia Bulqize organizuan nje koncert festiv per nder te ketyre festave. Ne kte koncert moren pjese,qytetare,drejtues institucionesh,mesues nxenes e prinder.Mori pjese edhe drejtoresha e zyres arsimore Bulqize Zj Bedrie Manjani.Ne emer te bashkise pershendeti dhe ju uroj gezuar festat drejtoresha e qendres kulturore Bulqize Zj Valentina Cara e cila falenderoi bashkine per mbeshtetjen financiare dhe kujdesin e treguar per gjallerimin e jetes kulturoro artistike te qytetit.
Me pas per rreth nje ore te pranishmit ndoqen koncertin artistic ku artistet interpretues shpalosen per te pranishmit interpretimet e tyre si ne kenge,valle e recitime,te pergatitura me mjaft nivel nga drejtuesi qendres kulturore te femijeve Leonard Lala me stafin e tij qe bene te mundur realizimin e ketij koncerti si Kujtim Shehu,Ilir Perkola,Vjola Gjikola e Uran Sallai.
Koncerti pati larmi interpretimesh dhe deputuesit rembyen duartrokitjet e shikuesve ne salle