Te fundit

KONSTITUOHET KESHILLI BASHKIAK DIBER

31 anetaret e keshillit bashkiak te Dibres kane bere betimin diten e premte gjate mbledhjes per konsituimin e ketij keshilli . Te pranishem ishin dhe deputete te PS dhe LS si dhe perfaqesues te ministrise te pushtetit vendor .
Duke marr fjalen perfaqesuesi I ministries te pushtetit vendor percolli mesazhe bashkepunimi pa dallime partiake ne sherbim te komunitetit.
Sipas procedurave ne vijim u zgjodh dhe kryetarja e re e keshillit bashkiak zonja Lulzime Dani si dhe 2 nenkryetaret e propozuar nga ana e dy grupimeve politike me konsensus.
Me pas zonja Lulezime Dani I dorezoi shiritin kryetarit te mandatuar Shukri Xhelili Nderkohe qe kreu I ri I Bashkise Diber ne fjalen e tij pershendetese ju rikujtoi edhe njehere keshilltareve te rinj pergjegjesine e madhe qe kane per tu sherbyer qytetareve duke shpresuar se me nje bashkepunim dhe vullnet te mire politik do tja dalim mbane dhe justifikojme besimin qe na kane dhene qytetaret e Dibres
Ne vijim u votua edhe per 4 keshilltaret qe do te perfaqesojne keshillin bashkiak ne keshillin e qarkut Diber .
Ne fund kreu I sapo mandatuar per bashkine e Dibres u prit ne zyren e tij nga ish Kryetari Ilir Krosi per dorezimin e detyres se re per drejtimin e kesaj bashkie ne 4 vitet ne vazhdim