Te fundit

Familja Vargu ne Çerenec me shtepi te re fale kontributit personal te Kryebashkiakut Alla

Ne diten e fundit te vitit 2019, familja vargu ne fshatin Çerenec i Poshtem ne njesine administrative Gjorice, hyri ne shtepi te re fale kontributit te kryetarit te bashkise Bulqize Lefter Alla, kesaj here duke kontribuar si biznesmen me te ardhurat e tij personale.Me kete rast se bashku me drejtues të Njesise Administrative  Gjoricë, Alla i dhuroi kesaj familje edhe  shumë ndihma në ushqime, veshje, mobilje, elektroshtëpiake dhe dhurata për pesë fëmijët. Ne nje urim  dhene per BTV, kryefamiljari Qemal Vargu u shpreh i kenaqur me ndihmen e mundesuar nga kryebashkiaku Alla.Nderkohe kryebashiaku Alla,duke I dhuruar edhe ndihmat per vitin e ri euroi familjen Vargu per nje vit te mbare ndersa kishte dhe nje thirrje per biznesmenet e zones te cilet i ftoi te kontribuojne për ta ndihmuar sadopak familjet  ne nevoje.