Te fundit

Leviz Albania workshop,” Të rinjtë për qeverisjen vendore”

Takimi Leviz Albania

Ne sallen e mbledhjeve te qendres Kulturore Bulqize ,ne kuader te projektit Te rinjte per qeverisjen vendore te mbeshtetur nga Leviz Albania kane zhvilluar workshopin e pare furnizues me te rinjte e bashkise Bulqize.Ne kete workshop moren pjese te rinj nga te gjitha njesite vendore te bashkise si fush bulqiza,zerqani martaneshi,shupenza etj.

Ne kete takim mori pjese edhe drejtoresha e ZA Bulqize Bedrie manjani.

Te rinjte ne kete workshop jane trajnuar  mbi qeverisjen vendore,modelet dhe menyrat e pjesemarrjes ne vendim marrje,menyrat e informimit te komunitetit dhe metodat e vleresimit te nevojave qe ka komuniteti.

Ky project zhvillohet ne kuader te projektit Leviz Albania dhe zbatohet ne Bulqize nga streheza per grad he vajza me trajnere pedagoget  Edlira Hazhiymeri dhe Miranda Spahiu.

Ne perfundim te takimit trajnuesje Edlira Hazhiymeri  dha nje prononcim per televizionin tone