Te fundit

Maqellara me miliona euro ne ujesjellesa, por pa uje te pijshem

Ne Maqellare te Dibres,a prej vitesh ka mungese se ujit te pijshem, edhe pse jane harxhuar miliona euro, banoret e ketushem vuajne mungesen e ujit te pijshem. Banoret thone se qe ne oren 3 te mengjesit duhet te ngrihemi ne rradhe per te mbushur uje te pijshem si ne kohen e rradhes se qumshtit. Edhe kjo cezme ne qender te fshatit, qe rrjedh shume pak uje eshte bere shkak sherri mes grave per te mbushur uje.
Banoret thone qe jane bere shume premtime, por te gjitha kane qene boshe, dhe prandaj neve kerkojme nga kryetari i ri aktual, i cili na ka premtuar, per sjelljen e ujit te pijshem edhe per eleminimin e ujrave te zeza, por ende nuk shohin dicka ne realitet.