Te fundit

Mikel Alliu, triumfon në përballjen kundra gjermanit

14500672_1274918089205252_3930857725271585863_oMikel Alliu ka triumfuar në përballjen e ditës së sotme në Köln të Gjermanisë.

Kjo bëhet me dije nga vetë i riu bulqizak. Mikeli është një nga të rinjtë që po stërvitet nga vëllezërit Keta në Kick Box, ku kjo përballje ishte për eksperiancë.

Përballja e rradhës e Mikelit do të jetë më 8 tetor 2016, në ndeshjen që do të zhvilloj Gjetan Keta dhe Kristian Prenga.

Kjo ndeshje ishte lajmëruar disa javë më parë, por që ishte anulluar për arsye teknike.

/tvbulqiza.al/