Te fundit

MUNGON SINJALISTIKA RRUGORE NE RRUGET E QYTETIT.REAGON KRYEBASHKIAKU DAMZI

Kryetari

 

Pas trasmetimit  ne Televizionin e Bulqizes,te lajmit per mungesen  e sinjalistikes rrugore, ne rruget e brendeshme te qytetit,mungese e cila krijon edhe paqartesi tek banoret duke I cuar ata te parkojne ne vende te gabuara,duke u kthyer ne problem serioz per banoret.ka reaguar policia rrugore dhe ajo bashkiake duke nisur inspektimin ne te gjitha rruget e qytetit ,ku dhe kane marre masa me gjoba dhe bllokime me pajisje ne gomat e makinave te cilet jane parkuar ne vende te gabuara,por edhe prane institucioneve.Me te drejte kane reaguar edhe drejtuesit e mjeteve duke thene se ne nuk kemi ku parkojme dhe nuk ka asnje tabele sinjalizuese apo orientuese te vendosur ne rruge.Per kete ne ju drejtuam edhe kryetarit te bashkise Z Melaim Damzi I cili  shprehet  se situata eshte vertete e renduar,dhe po punojme qe  javes qe vjen tabelat do te jene funksionale ai ben thirrje per ndergjegjegjesimin e qytetareve te mos parkojne ne vende te gabauar sidomos prane insitiutcioneve,pasi rrezikohet jeta e banoreve .Ne si bashki shprehet Damzi kemi marre dhe do te marrim te gjitha masat  per ndershkimin e drejtuesit e automjeteve te cilet parkojne makinat ne vendet e gabuara .