Te fundit

“Nderi i Qarkut Diber” per heroin e atdheut Artan Cuku

Këshilli i Qarkut Dibër i jep titullin “Nder i Qarkut Dibër” drejtuesit të policisë Heroit të atdheut Artan Cuku .  Në ceremoninë për dhënien e titulit ishin kryetari i këshillit të Qarkut z. Hajri Laçi , të ftuar Prefekti Nexhbedin Shehu , drejtues dhe punonjës të policisë si dhe miq e familjarë të Artan Cukut .Kryetari i Qarkut z. Laçi në fjalën e tij vlerësoi lart figurën e Artan cukut si drejtues policie , si njeri korrekt ,besnik dhe  pa kompromis me krimin , si njeri i sakrificës  Prefekti Nexhbedin Shehu  tregon se kush e ka njohur Artan Cukun e di se ishte njeri që për punën në shërbim të komunitetit sakrifikonte gjithçka ashtu siç sakrifikoi edhe jetën Në emër të familjarëve përshëndeti Rakip Cuku , vëllai i Artanit . Ai u shprek se krismat e asaj nate nuk goditën vetëm Artan Cukun , dora gjakatare në pabesi goditën policinë e shtetit , goditën drejtësinë . Artan Cuku la pas bashkëshorten dhe dy fëmijë .